Nu är det snart dag att åka till Ios i Grekland

Sommaren är snart här och börjar blir dags att planera sommarn. Vad ska du göra? Har du bestämt dig än? Annars kommer här ett hett tips på ett trevligt resmål i Grekland. Detta land har tappat i popularitet bland svenska turister de senaste åren. Detta till följd av den ekonomiska kris som uppstod i landet för några år sedan. Dock har trenden vänt och i fjol ökade antalet svenska resenärer till Grekland med ca 25%.

Tänd LED lamporna

LED lampaMörkrets årstid ligger för dörren. Dagarna blir bara kortare och kortare och det kan vara skönt med lite extra ljus. Detta kan man få från LED lampor och andra former av lågenergilampor.

Ny Svensk artikelkatalog

På nätet finns det massor av intressanta artiklar att läsa. Är man intresserad av att läsa sådana så är en artikelkatalog ett bra tips.

Barnfritt på hotellet

Sommaren är över och det är dag att se framåt mot nya resor. Ska man vänta tills nästa sommar eller åka på en resan redan i vinter. Det tål att fundera över.

Solskydd

En vacker gardinSolskydd är ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat. Det har du säkert märkt om du följer min blogg här på denna sida. Det kan vara vackra gardiner på insidan av fönstren eller stilfulla markiser på utsidan.

Ios Greece

Ios GreeceIos Greece is the number one party island in the Mediterranean Sea. The party is going on from early afternoon until late in the morning. The best time to come to Ios Greece for a full out Party experience is in August when the island is pumping with energy.

Billig intensivkurs för körkort i Göteborg

Intensivkurs för körkort i GöteborgI Göteborg finns det massor av billiga trafikskolor för dig som är intresserad av att ta körkort snabbt. Snabbast går det om du tar en intensivkurs för körkort och pluggar dygnet runt.

200:e artikeln i artikelkatalogen

Idag publicerades den 200 artikeln i min artikelkatalog. Katalogen har bara funnits i knappt 7 månader så det har gått fort. I dagsläget får jag in en till två artiklar om dagen vilket jag tycker är ett lagom tempo att granska och godkänna artiklarna.

Jag hittade nya gardiner på nätet!

Vackra luftiga gardinerDå var det klart! Jag har bytt gardiner i vardagsrummet och vilken skillnad det blev. Borta är de gamla trista gardinerna och ersatta med nya fräscha gardiner som jag hittade på nätet.

Att övningsköra i Malmö är inte lätt

Det finns massor av bra och billiga trafikskolor i Malmö. Det känns som man ser en körskolebil vart man än vänder sig när man är ute i denna stad.

Köra någonstans i sommar?

Tänk vad det kan vända snabbt. För ett par dagar sedan var det kall och regnigt och våren kändes långt bort. Så kom solen och värmen och nu känns det som att sommaren kan kan komma även i år. Så varmt som det var igår så känns det som den redan har kommit.

Var hittar man billiga markiser?

Nu när solen äntligen igen börjar det bli dags att tänka på att montera upp markiser på huset. Hade planer på det redan förra året men tyvärr blev det aldrig av då. Nu får ni inte missförstå mig, jag älskar solen men ibland kan det vara skönt att få sitta i skuggan under en markis och bara njuta av livet med en bra bok i anden.

LED lampor

Nu när glödlamporna drar sitt sista andetag är det dags att hitta lämpliga alternativ. De som finns att tillgå är halogenlampor, lågenergilampor och LED lampor. Alla har fördelar och nackdelar. Halogenlampor drar väldigt mycket ström och blir inte billiga i drift då elpriset är så högt som det är.

Våren är här!

Nu har vi äntligen fått vår igen och vi njuter av den underbara solen och den härliga värmen.